Vacature overzicht

Declarant

Hou jij van douaneformaliteiten? Wil je weten hoe het zit met de import en export van goederen? Dan hebben wij een mooie vacature voor je bij Waalhaven Douane Service BV. WDS is gespecialiseerd in alle voorkomende douane-werkzaamheden en heeft vestigingen in Rotterdam en Born. Voor onze vestiging in Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime Douane Declarant die ons team komt versterken.

Customer Service Manager Born

Barge Terminal Born, de leukste inland terminal van Limburg, zoekt een Customer Service Manager die de afdeling verder vorm kan geven en die samen met dat team klanttevredenheid naar een hoger niveau kan tillen. Meewerken, samenwerken, efficiëntie, verbeteren, zijn sleutelwoorden in deze nieuwe positie.

Medewerker Finance

Ben jij op zoek naar een leuke finance baan met een divers takenpakket en groeimogelijkheden? Voel jij je thuis in de omgeving van de Rotterdamse haven? Dan pas je bij ons!

Assistent declarant Rotterdam

Altijd al willen weten wat ze op kantoor nou precies doen bij ‘Border Security’? Dat is dit je kans. Voor onze douane afdeling zijn wij op zoek naar een fulltime Assistent Declarant die de Declaranten kan ondersteunen en zelf ook het vak kan leren.

Kraanmachinist

Heb jij ervaring op een Gottwald of Liebherr topkraan? Dan heeft UWT een machtige vacature voor jou!

Empty handler heftruck Chauffeur

Ben jij op je plek in de Rotterdamse Haven? Heb je ervaring met het rijden op een emtpy handler heftruck? Dan heeft UWT een leuke vacature voor jou in een groeiende organisatie!