Vacature

Medewerker Finance

Ben jij op zoek naar een leuke finance baan met een divers takenpakket en groeimogelijkheden? Voel jij je thuis in de omgeving van de Rotterdamse haven? Dan pas je bij ons!

Over de functie

Als Medewerker Finance werk je nauw samen met je collega’s aan een breed scala van financiële taken. Jouw gestructureerde aanpak zorgt ervoor dat onze administratie altijd up-to-date is. Jouw uiteindelijke doel? Het worden van de financiële expert voor één of meerdere BV’s binnen onze groep.

Het betreft dus een brede functie waar alle aspecten van de financiële administratie aan bod komen. De Waalhaven Group is volop in beweging waardoor er behoefte ontstaat aan het optimaliseren en automatiseren van processen waar jij een belangrijke rol in kan spelen.

Wat ga je doen?

Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

–         Het nauwkeurig boeken van bankmutaties en journaalposten.

–         Het verwerken van inkoopfacturen en betalingen.

–         Het beheren en controleren van het grootboek.

–         Debiteuren- en crediteurenbeheer.

–         Bijdragen aan de maandafsluiting.

–         Het voorbereiden van BTW-aangiften.

–         Verwerken van salarismutaties.

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij ons vind je een sociale en stabiele werkomgeving, gekenmerkt door een open en informele sfeer. Wij bieden jou:

–         Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

–         Een marktconform salaris, passend bij jouw ervaring.

–         Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, 25 vakantiedagen, vergoeding zorgverzekering, fietsenplan, PMT-pensioen, reiskostenvergoeding en vers fruit op kantoor.

–         Ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van cursussen en opleidingen.

Wat zoeken wij in jou?

Wij zoeken een veelzijdige collega die altijd het overzicht weet te houden. Je beschikt over:

–         MBO+ werk- en denkniveau in een financiële richting.

–         Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

–         Ervaring met financiële softwarepakketten en een passie voor efficiëntie.

–         Sterk cijfermatig inzicht, nauwkeurigheid en integriteit.

–         Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, met goede communicatieve vaardigheden in het Engels.

–         Een proactieve zelfstartende houding, initiatiefrijk en veerkrachtig.


Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar, parttime werken is bespreekbaar.


Belangrijk: voor deze functie is een uitgebreide screening, waaronder de aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), een vereiste. 

Werken bij de Waalhaven Group

De Waalhaven Group is gestart in 1971 en is nog altijd een familiebedrijf. Onze terminals en depots zijn strategisch gelegen in de Eem/Waalhaven, Botlek en Born (L); en zijn een belangrijk doorvoerpunt voor containers van en naar alle Antwerpse en Rotterdamse containerterminals. Wij ontvangen binnenvaartschepen en beschikken over alle faciliteiten om containers efficiënt en op het vereiste serviceniveau te behandelen. Wij bieden logistieke diensten van, naar en tussen onze terminals/depots. Waalhaven Terminal is waar het hoofdkantoor zich bevindt, midden tussen de containers. Vanuit het hoofdkantoor opereren de stafafdelingen voor de verschillende depots/terminals.

Sollicitatieprocedure

Jouw sollicitatie

Kennismaking

Meeloopdag

Screening

Aanbod

Welkom!

Of ken je iemand voor deze vacature? 

Vacatures

Declarant

Hou jij van douaneformaliteiten? Wil je weten hoe het zit met de import en export van goederen? Dan hebben wij een mooie vacature voor je bij Waalhaven Douane Service BV. WDS is gespecialiseerd in alle voorkomende douane-werkzaamheden en heeft vestigingen in Rotterdam en Born. Voor onze vestiging in Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime Douane Declarant die ons team komt versterken.

Douane Declarant

Hou jij van douaneformaliteiten? Wil je weten hoe het zit met de import en export van goederen? Dan hebben wij een mooie vacature voor je bij Waalhaven Douane Service BV. WDS is gespecialiseerd in alle voorkomende douane-werkzaamheden en heeft vestigingen in Rotterdam en Born. Voor onze vestiging in Born zijn wij op zoek naar een fulltime Douane Declarant die ons team komt versterken.

Customer Service Manager Born

Barge Terminal Born, de leukste inland terminal van Limburg, zoekt een Customer Service Manager die de afdeling verder vorm kan geven en die samen met dat team klanttevredenheid naar een hoger niveau kan tillen. Meewerken, samenwerken, efficiëntie, verbeteren, zijn sleutelwoorden in deze nieuwe positie.